PORTFOLIO

//  CREATIEVE AFWERKING   //    

Creatieve afwerking, op maat van de woning, kamer, etc. Kleven op dibond of een collage behoren tot de mogelijkheden. Meer details over het aanbod kan je vinden op deze pagina. Vind je niet wat jij zoekt of wens je meer info? Neem gerust vrijblijvend contact op. 

//  DIBOND    //    

Een dibond (sandwichpaneel van 2 lagen aluminium met zwarte kunststoffen) oogt stijlvol en past in elk interieur. De print met UV- bescherming gebeurt rechtstreeks op het substraat, dus geen loskomende randen. 

FORMAAT - FINE ART PRINT - 3MM

30x45 cm

40x60 cm

60x90 cm​

70x105 cm

PRIJS PER STUK

75 euro (mogelijk vanaf 2 prints of bij een collage)

120 euro 

172 euro

215 euro

 

*Ophangsysteem, verzendkosten, beschermingsverpakking inbegrepen

//  COLLAGE   //    

Aparte beelden samenvoegen tot een geheel. Een creatieve compositie van meerdere prints op dibond of zelfklevende textiel dat jullie verhaal vertelt. Om een beeldverhaal volledig tot zijn recht te laten komen is maatwerk aangewezen.

De beelden wordt geprint op dibond  (zie info hierboven) of op *zelfklevend textiel.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Jullie meten de vrije oppervlakte van een muur en kiezen x-aantal foto's of laten dit aan mij over. (min. 5 stuks - mix van horizontale en verticale beelden). Ik maak een compositie en bepaal de verschillende formaten, berekend op jullie vrije oppervlakte. Je krijgt uiteraard de kans om de compositie van je collage te bekijken alvorens het geprint wordt. 

*Zelfklevend textiel: fijngewreven polyester - krasbestendig - klevend en herpositioneerbaar. De prints zijn tijdens het plakken gemakkelijk te positioneren. Geen luchtbellen en plooien bij het monteren. Wanneer je de zelfklevende textiel met print wenst te verwijderen, dan kan dit zonder dat er lijmresten achterblijven. 

*De prijs van een collage wordt bepaald door het aantal en de grootte van de prints + opmaak compositie. Vraag vrijblijvend meer info!