MIJN FILOSOFIE

Ik streef in mijn fotografie naar unieke en spannende standpunten. Ik laat mij leiden door mijn blik. Mijn gevoel en interactie zetten een spel in gang tussen het zichtbare en het ongrijpbare, het weidse en het intieme, grote contrasten en opmerkelijke details. 

Met mijn camera in de hand verandert het alledaagse voor mij in een wereld van licht, tederheid, emotie, een lach, een blik, een intiem moment, bijzondere details, kleuren en vormen. Ik dompel me onder, observeer en reageer alert. Deze aanpak past het best bij mijn persoonlijkheid. 

Ik hou ervan om een persoonlijke gebeurtenis in beeld te brengen, de emotie van het moment vast te leggen, zodat later het gevoel van toen, herbeleefd kan worden.

Visueel een verhaal vertellen, dat jouw idee, jouw passie, jouw creatieve onderneming in the picture zet op een eigenzinnige manier, onthaal ik met enthousiasme. 

 

Als ik voor een lange tijd elders ga, voel ik de noodzaak om eigen werk te maken. Dit voelt als een belangrijke pijler in mijn ontwikkeling als mens en fotograaf.