Cargo Vélo wil een beeldtaal die past bij hun motto: 'alles op de vélo'

28 Jan 2018

All rights reserved ©

 

Cargo Vélo wil een beeldtaal die past bij hun motto: 'alles op de vélo'. Leer enkele gezichten kennen van het team. Allemaal fietskoeriers die in vorm zijn en er ongelooflijk goed uitzien in hun koersoutfits. Ze vormen een sterk peloton en zoeven doorheen de Gentse binnenstad. Ik ging even mee op stap met mijn camera. Naast hard fietsen, rechttoe rechtaan leveringen, een pakketdienst en er voor zorgen dat klanten geen tijd meer verliezen in de binnenstad, repareren de fietskoeriers tijdens een teamdag kettingen, wielen, spaken, ...  Eentje van het peloton zorgde zelf voor overheerlijke tomatensoep. Kortom, een echt plezier om deze mannen en vrouwen beter te leren kennen. 

 

 

Cargo Vélo is dé Gentse all-round fietskoerierdienst. Onder het motto 'alles op de vélo' wil Cargo Vélo een logisch en flexibel alternatief bieden voor gemotoriseerd transport binnen de stad. Meer info over Cargo Velo: https://cargovelo.be/nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload